söndag 1 maj 2011

Söndag eftermiddag

Har precis kommit tillbaka till rum nr 6 efter en min tripp hem. Man uppskattar verkligen det lilla i livet när det är så här. Kändes så lyxigt att få laga lite mat, äta mat hemma och fixa med tvätten. Så mysigt det är att bara få göra sånt vardagligt en stund.

Innan Melle och jag åkte hem kom doktorn, väldigt trevlig. Han ville direkt titta på Luddes utslag. Den förste som verkligen visat intresse för dem. Han sa att det inte var något farligt utan en reaktion på hans infektion. Skönt. Han tyckte även att det vore bra med ett kissprov. Så när Melle och jag åkte satt Ludde utan blöja i Gustavs knä. De skulle sitta så tills Ludde kissat i en påse. Haha, såg lite komiskt ut. När vi frågade om ev hemgång var det absolut inte aktuellt idag. Vi får se hur läget är i morgon. Då ska nya prover tas. Vi tar en dag i taget som min mormor säger.

Han verkar i alla fall lite gladare. Just nu ligger han i sängen, dricker välling och kollar Bamse som vi beställt. Tror han har det ganska mysigt. Farfar och farmor har varit här och piggat upp honom. Det gör susen med lite roligt besök.

Ha det fint!

Inga kommentarer: