onsdag 1 juni 2011

Uppdatering

Vad har hänt sen sist?

Jo, i söndags firades mamma Mia och Melle var på kalas. Gamla inskolningskompisen Ellen firade sin 4årsdag.
I måndags var vi på sjukhuset och träffade doktor Göran. Vi berättade om vår kluvenhet och att det är svårt att förstå sig på sjukdomen. Han sa dock att det under en tid kan bli så här och att fasen kan pågå upp till ett år. Det är skönt att få svar på sina frågor även om det kanske inte förändrar så mycket.

Igår när Melle kom hem från dagis kom Noah med familj på besök. Alltid lika trevligt och lättsamt. Vi fick världens finaste kryapåerblomma. Skulle tagit en bild om inte batteriet i kameran var slut. Och jag hade laddat batteriet till kameran om inte laddaren varit spårlöst borta. Så fränt det är att se det där lilla gänget. Två stora killar och två små. Tur de har varandra :)

Nu har jag börjat lämna Ludde på förmiddagarna. Personalen är jättebra och fixar blodsockerkollen galant. Vi har dock fått börja skola om Ludvig från början igen. Han är väldigt ledsen när jag går och orkar bara ett par timmar åt gången. Det märks på honom att det bitvis varit lite kämpigt i hans liv sista tiden. Nästa vecka ska han sova middag där är tanken.

Kvällarna, när småfisarna sover, brukar vi tillbringa i växthuset. Det har verkligen varit vårt stora mys och vår räddning, vårt fina växthus. Tack snälla för världens bästa bröllopspresent.

Nu är jag trött.

Hej

Inga kommentarer: