torsdag 28 april 2011

Och så var man här igen

Visst är det härligt med återkommande traditioner och andra återkommande saker som gör att allt känns bekant. Som att man varje år firar jul, födelsedag, njuter av semester eller varför inte som vi, checkar in några nätter på sjukhus varje vår.

Skämt åsido, eller det är inte alls något skämt förresten, vi är på sjukhus. Den här gången och det här året är det luddes tur att bli inlagd för lunginflammation bl.a. Han har varit riktigt sjuk den här gången och idag fick vi ge oss iväg till sjukhus. De har tagit diverse prover och han får antibiotika i sin lilla hand. I morgon ska de även ta ett EEG.

Hasse och Mia var här med godis, bok, tidning, välling och en iPad. Tack snälla för det. Kul att kunna slänga iväg ett inlägg när man är här.

Ska försöka lägga in lite roliga sjukhusbilder om jag kan också.

Ha det så bra.

Melle och Gustav. Saknar er förskräckligt mycket. Är så himla glad för att ni finns. Många kramar.

3 kommentarer:

Therése sa...

Nä, men lille killen vilken otur. Sjukhus är aldrig roligt, men tur att dom finns. Hoppas att han kryar på sig, så ni får komma hem snart. Säg till om det är något vi kan göra, Melle får jättegärna komma hit om han vill. Vi är lediga hela helgen. Ta hand er. Massor med krya på er kramar från oss.

Linda sa...

Nej det är aldrig roligt, men precis som du säger, tack gode gud för att de finns. Hellre vara här när de ändå är så sjuka, då är det ju bara jobbigt och oroligt att vara hemma.

Å vad ni är gulliga. Glad för er :-). Det skulle han gärna göra. Vi kan väl se hur det går här så kan vi väl höras av?

Krama famljen från oss och tack för senast :-)

Edith sa...

Kramar från tjejkusinerna! Och deras föräldrar.