lördag 1 maj 2010

härlig valborg

Igår hade vi en riktigt mysig dag. Gustav stack iväg till skolan på morgonen. Melle är ju ledig från dagis på fredagar så Ludde, Melle och jag hade en mysig och lugn förmiddag.

När Gustav kom hem åkte vi till Leos Lekland. Där mötte vi upp Lucas, Anna, Edith och David. Och eftersom det i stort sett bara var vi där hade vi hela stället för oss själva. Helt perfekt och väldigt tyst :o). Melle tyckte det var helt fantastiskt kul. Till och med Ludde satt och gungade och hoppade lite med mig i studsmattan.

På kvällen åkte vi till Lindsdal. Där bjöds de i vanlig ordning på de otroligt goda varma mackorna och därefter åkte vi till Värsnäs för att kolla majbrasan. Melle och farmor började med att spela på chokladhjulet, och vann. Så nu kommer Melle alltid tro att man vinner när man spelar :o). Sedan gick vi ner till vattnet och väntade på elden. Ludde gav till slut upp och somnade i vagnen. Och trots lite hemlängtan från Melle så kämpade han på tills de tände elden. Det var häftigt tyckte han. Och det var nog lite mysigt att vara ute så sent när man egentligen skulle ligga i sängen.

Ikväll kommer Marie med familj. Då blir det grillning. Gott!

Ha en underbar dag!

Inga kommentarer: