söndag 24 juli 2011

Söndag

Nu är helgen snart slut och den har varit lugn, skön och mysig.

Igår hade Ludde fortfarande feber så han och jag stannade hemma medan Gustav och Melle köpte lördagsgodis. Han orkade ändå vara ute lite innan sovstunden så då grejade vi i trädgården. Klippte lite gräs och rengjorde och fyllde upp deras lilla pool.

Gustav köpte ett nytt pussel till Melle. 125 bitar (Melle trodde iofs att det var över 1000) och som han satt och knåpade med. Superstolt när han fick rätt pusselbit på plats. Gullet!

På kvällen blev det grillning. Gott!

På diabetesfronten var det inte så bra däremot. Pendlande värden hela dan. Två nålbyten. Ett direkt när vi vaknade eftersom Ludde hade nästan 10 i blodsocker. Men det verkade inte hjälpa för han hade ett par höga värden senare på dagen också. På eftermiddagen blev det därför ett nålbyte till och då vände det. Antingen berodde de på dålig nål eller på grund av att han inte var riktigt pigg. Svårt att veta.

Vet inte om det var därför natten blev riktigt stökig. Känns inte som om vi sovit någonting. Ludde stökade, Melle stökade, alla stökade. Ibland känns det extra trångt i sängen med två små monster som lever rullan :).

Vaknade ändå ganska pigg trots lite sömn och mardrömmar om det vidriga i Norge. Hemskt!

När vi ätit frukost åkte vi till affären och köpte engångsgrill, korv och allt som hör till det och så åkte vi till kräftfiskeskogarna och plockade kantareller, grillade och fiskade. Melle åt blåbär tills han storknade och han och Ludde klättrade på stenar och lekte äventyr. Mysig skogsdag som knockade hela familjen, man blir ju trött av friluftsliv. Gustav åkte till Lindsdal och kollade fotboll och jag gjorde biffar som vi åt.

Ny jobbvecka i morgon och det känns faktiskt riktigt bra. Ska bli kul! Stor skillnad mot förra söndagen som bara var ångestfylld.

Nu blir det ljudbok och sängen.....

Godnatt... (det är kul när man gör blogginlägg med Ipaden och ska skriva som nu, godnatt, och det blir gormade istället. Den är inte så logisk alla gånger) :) det gäller att läsa igenom det man skrivit....

Melle lär Ludde Angry bird, eller bygga en bil, eller mata grodan....


Hej hej....

Inga kommentarer: