onsdag 27 juli 2011

Fira!

Efter att ha varit i avgrunden (något överdrivet kanske) och vänt sitter vi på altanen och firar med en cider och en öl. Anledningen, eller rättare sagt anledningarna, är att vi först och främst överlevde natten från helvetet. Natten tills idag alltså. Inte en av Luddes bästa nätter direkt. Skenande värden trots alldeles nyinsatt nål. Vilket betydde att vi fick göra ett nytt nålbyte mitt i natten på en Ludde som var alldeles väck. Då hade han över 16 i blods. Vi kollade honom hela natten och tillslut vände det framåt gryningen. Eftersom han varit instabil i flera dagar plus dålig på natten så fick Gustav vara hemma med dem idag. Det är svårt att guida dagis och ge råd när vi själva inte vet hur vi ska göra.

Idag har Gustav ändrat basaldosen plus att vi har ökat på dosen till varje måltid. Det gav resultat, så idag har det varit en bättre diabetes dag.

Nu till anledning nummer två till att vi sitter här och skålar ;). Idag bestämde vi att Melle och Ludde skulle sluta med den älskade vällingen. Vi dukade istället upp en mysig kvällsbuffe och åt vid TVn. Lite gråt och gnäll blev det men nu sover båda så gott. Den som nog haft mest ångest för detta är nog jag. Så nu känner jag mig så lättad. En kväll avklarad. Det är stort!

Skål!

1 kommentar:

Richard sa...

Trist med höga värden! Hoppas det ordnar sig. Vi har haft en hel del problem med Fionas värden nu i sommar och vi har fått byta pumpslang mycket oftare då insulinet har förstörts av värmen. Ett tips är att skydda slangen med någonting.