söndag 5 juli 2009

söndag

När Melle och jag hade skjutsat Gustav till jobbet tog vi en cykeltur runt Nöbble. Melle var överlycklig eftersom man kommer ganska nära snurran (vindkraftverket) som finns där. Det behövs inte mycket för att han ska bli salig :o). Jag trodde att jag skulle storkna eftersom min kondition är helt obefintlig och magen drog ihop sig hela tiden av sammandragningar. Men vi kom runt till slut utan bekymmer.
Igår ville Melle sitta på toan och både kissa och bajsa. Och det fantastiska var att han sa till innan. Det tog iofs ganska lång tid eftersom han skulle hoppa ner från toan och kolla in vad han åstadkommit hela tiden, haha... helt överlycklig för alla sina "bajsar" som han säger. Jag håller med dig Malin, det är inte lätt att veta hur man ska göra men det får nog bara komma som det kommer det här med pottan.

I veckan kom snickarna och började med altanen. Gutt gutt... Först var vi lite oroliga för att vi gjort den för liten men nu när de börjat med golvet så tror jag faktiskt att den blir jättebra. Och det kanske skulle se konstigt ut med världens största altan till världens minsta hus.

Nu ska jag försöka få Melle att sova lite. Hoppas du har det bra på jobbet darling, vi saknar dig här hemma. Puss på dig!!!

1 kommentar:

Malin sa...

Haha ja det är sannerligen inte helt enkelt!!! Altanen blev superfin ;)