söndag 26 juli 2009

Ölands djurpark, Ullared och högskolan

I onsdags bjöd mamma och pappa Maries och min familj på Ölands djurpark. Väldigt skoj och trevligt. Det var fler än vi som tydligen kollat väderprognoserna och prickat in denna dag där. Melle hade nog sin lyckligaste dag hittills i sitt liv. Och de som gjorde den så fantastisk (förutom alla bilarna på tivolit) var så klart Emelie och Louise. Vilka kalaskusiner!! Så himla gulliga och med världens tålamod tog de hand om Melle hela dagen. Emelie drog runt med skrindan lastad med Melle och Louise utan klag och åkte alla småbarnsattraktioner om och om igen. Det var verkligen en kalasdag. Att se Melle ha så roligt och se hans ögon lysa av glädje är helt enormt. Jag bryter nästan ihop av bara tanken, så blödig som jag är... :o)

Vi stannade hela dagen. De hade tom öppet en timme längre och vi utnyttjade minsann dagen till max.



getterna var skojiga





häfigt att mata själv


så himla kul





Emelie med de små



Lollo



Kusinmys



Vilken lycka







Åka igen



Gustav och jag



Så gott

I torsdag åkte Gustav och jag till Ullared som den småbarnsfamilj vi är, haha.. Hasse hängde med på den lilla trippen. Vi shoppade allt möjligt kul så som deo och rengöringsmedel och sånt ;o). Melle hade kul hos farmis och när vi kom dit på kvällen för att hämta honom lekte han för fullt i vattenspridaren som farmor hade satt på med varmvatten. Vilken lyx! :o)

Igår hade de öppet hus på högskolan och eftersom Gustav ska bli en högskolestudent inom en snar framtid så passade vi på att åka dit och kolla. Efter det åkte vi till kolonin och kollade in målarna David och Linda. Det blev jättefint! Hur gulligt som helst.
Senare på dan blev det lasagne i Lindsdal med Anders som kommit hem från sthlm. Gott gott!
Efter fotboll och mat åkte vi hem och staplade upp veden som pappa kommit med tidigare, väldigt snällt och väldigt lyxigt.
På kvällen kom Hasse och Mia förbi en sväng med en jättefin fotogenlykta som vi ska ha på altanen.
Vad härligt det är med semester!!!!

Inga kommentarer: