söndag 12 juli 2009

sista veckan innan semestern...

En vecka kvar, sen en väldigt efterlängtad ledighet. Kan inte beskriva hur skönt det ska bli. Hoppas, hoppas, hoppas vädret blir bra också.

Helgen har varit myspysig. Fredag kväll grillade vi, alltid lika smaskigt. I lördags var planen att Gustav skulle spela fotboll på dagen men eftersom det regnade kopiösa mängder blev den inställd. Vi tog då istället en tur till Växer och inhandlade vår första klematis som ikväll blev planterad intill altanens trappa. Kommer nog bli kalasfint när den fått växa till sig lite. Efter växerturen kom Anna och Lucas hit på fika. Lucas och Melle busade som dårar :o). Gustav tog en sväng till Lindsdal där han och David kollade FFmatchen.

När Gustav kom hem grejade vi en stund ute sen åkte jag och köpte kinamat som vi skulle fira in förlovningsdagen med. Mysigt! Puss darling...

Idag har Gustav och jag varit flitiga och jobbat 4 timmars övertid var. Melle hade det skoj hos farmor och farfar. Hemma igen så lagade Gustav en god thaigryta som vi bjöd mamma och pappa och Marie, Rickard och kidsen på. Det blev premiär på altanen. Trots att det blåste lite väl mycket härdade vi ut under maten och tog kaffe inne. Blåser det för mycket när maten typ blåser av tallriken? Men har man en nybyggd altan så har man :o)
mat
familjen
mormor med barnbarn

Inga kommentarer: