söndag 9 augusti 2009

Mycket bad

Äntligen lite sommar och badmys. I torsdags åkte vi upp till Källa för lite bad och mys. Farmor och farfar var redan och badade på Tingskullen och så fort vi kom fram hoppade vi i vi också. Härligt härligt. Melle dökte och gjorde "simbåt" med farmor och pappa. Han har verkligen tuffat till sig i badet nu och tycker det är superroligt.

När vi skulle åka hem i fredags stannade vi i Köpingsvik där Edith med familj var på plats.

I lördags gick vi upp ganska tidigt och åkte till Sandbäckshult för att fiska lite kräftbete. En mysigt tur med pappas båt och metspö. Det blev lite småfisk som vi kan använda i burarna. Kl tolv var det dags för Emelies fotbollsmatch i Timmernabben. 2-2 blev det. Emelie var kalasduktig. Melle och Lollo tyckte lekplatsen var bäst. Efter fotbollen följde vi med Marie och Rickard hem och åt mat och fikade. Melle fick låna hem Lollos fina rosaröda cykel med stödhjul. Helt fantastiskt. En riktig cykel. Skit samma att den är rosa och att Melle inte har koll på sin trehjuling än :o).

På kvällen hade vi kräftskiva i Lindsdal. Mumsmys!!!

Idag åkte Marie med familj och Melle och jag över till K-vik igen för bad. Måste ju passa på när solen skiner. Gustav intallerade trådlöst internet här hemma som jag testar just nu tillsammans med nya "skoldatorn" :o).



bad på tingskullens badplats (eller hur man nu säger)



nöjd kille


Gustav packar upp nya datorn


mys i soffan



dom snygga kusinerna
köpingsviksbad




Emelie in action



Melle hittade rolig moppe



mumsiga kräftor



Lollo fångar fiskar i Köpingsvik




Melle och Emelie



så gutt











Inga kommentarer: