måndag 18 februari 2013

Ett litet hej

...så här på kvällskvisten innan läggdags..

Har precis beställt kurslitteratur (och Martina Haags "Heja heja" i smyg, nu ska det bli inspiration till löpning så det står härliga till) och kalasprylar till Melles kalas. Super Mariotema blir det den här gången! Har en känsla av att det kommer gå hem hos den blivande 6åringen.

Fatta det, 6 år! Sjukt! Gustav och jag har ju knappt smält att vi är ett par, tänk att vi dessutom är föräldrar till två fantastiska troll också. Det är häftigt!

Veckorna går så otroligt snabbt. Hinner ju inte med att skriva här. Gustav har det i alla fall bra på sin nya plats och det låter som han har kommit in i förskolelivet nu och trivs riktigt bra. Jag går konstant runt med en slags känsla av kaos men turligt nog så löser det sig ju ändå med alla orosmoment i alla fall. Så fort man fått kläm på en kurs och vad det är vi egentligen ska kunna så är den slut och en ny kurs med nya mål och anvisningar börjar. Men det är väl så universitetslivet är. Och visst är det en slags härlig charm över det också. Man har ju så mycket att glädjas åt när alla uppgifter man oroat sig för är gjorda. I den här kursen är det i alla fall dags för praktik. Spännande!

Ha det så fint!!

Tjohooo!


Inga kommentarer: