söndag 15 april 2012

Är det fel fot?


Undrade Ludde. Vet inte om han tyckte det skavde någonstans....


:-)



Hej vad det går!

Gull!

I morse fick jag en chock. Kändes som ett sånt där "spjut" i magen man kan känna när man blir riktigt rädd. Eller som en brännande stöt. Igår när vi la oss bestämde vi oss för att faktiskt sova hela natten utan att kolla Ludde. Han var ganska hög när han somnade, runt 9 i bls, och det kände vi var ok för att få en natts sömn. Alltså sova utan att oroa sig för otäcka spasmer pga lågt värde. Sagt och gjort. Vi sov. När jag sedan i morse strax innan sju skulle kolla honom var det inte så kul att mätaren pep på 20. Snabbt drog jag undan blöjan för att kolla hur nålen satt. Men det fanns ingen. Panik! Såg att istället för att sitta där den skulle satt den fast i Luddes tröja. Den hade slitits ur någon gång under natten. Och Ludde var hög. Jobbigt. Och typiskt.

Jag väckte Gustav och snabbt som attan fick vi sätta ny nål på magen, vilket Ludde INTE tycker är någon höjdare. Särskilt inte när det inte finns tid för "snällsalvan" (emlakräm). Men han var superduktigt och faktiskt mer lugn än vanligt. Kanske för att han var nyvaken eller för att han helt enkelt mår skit när han är hög.

Förutom en liten jobbig morgon så har helgen varit jättehärlig. Igår drog Gustav iväg tidigt för att närvara vid fiskepremiären som han grejat och styrt med hela veckan. Ludde tyckte vi skulle upp lika tidigt så det var bara att hänga på. När vi ätit frukost nr 2 drog vi iväg till stan för att köpa lördagsgodis och lego. Melle sparar och sparar sina pengar för att kunna åka till leksaksaffären och välja ut något nytt lego. Han köpte lego och Ludde valde ut en traktor och ny lera. Traktorn är fortfarande hel, har han blivit stor tro?

På em fick vi finbesök av kusinerna Frediksson som skulle sova över. Vi hade en mysig kväll med hemmagjord pizza och lördagsmys. I morse stack Emelie hem tidigt eftersom hon skulle spela träningsmatch, vilken de vann stort. Ni är bäst! Lollan däremot stannade till em. Supermysigt har det varit. Gullungar!!

Ha det gutt!

Inga kommentarer: