tisdag 24 januari 2012

hej världen....

Mitt peppar peppar funkade dåligt. I fredags fick Melle feber med tillhörande huvudvärk och hosta. Han är fortfarande inte pigg utan däckade för en stund sedan i min säng, helt slut och fortfarande med feber. Hela hans avdelning verkar ha drabbats av samma influensa. Pratade för en stund sedan med Björn som har en sjuk Noah hemma. Vid hans besök hos doktorn idag fick de beskedet att det var influensan och att det kunde ta upp till 1-3 veckor innan den försvann. Tjohoo och jippi är ju vad man känner då. Eller inte. Tack kära vänner för att ni finns, och det på många plan, inte bara för att ni delar sjukdomsträsket med oss ;o). Men lite trösterikt är det ju att vi har någon slags gemenskap även där :o).

Men trots sjukdomar (som vanligt) så har vi ändå hunnit med lite mys. I fredags var Gustav och jag på bio och McD. Lyx lyx!!!! Tack farmis och farfis för hjälpen! Hamilton blev det, Persbrandt är kung!

Luddes värden som varit hoppiga ett tag var bättre inatt. Så nu hoppas vi på en vändning där också. Vad skönt det skulle vara att under en vecka kunna kolla honom nattetid och varje gång få bra värden i dosan.

Snart blir det Harry P mys igen... Lillemannen ska bara somna först..

Hej hej....

Inga kommentarer: