torsdag 24 mars 2011

I morgon får vi hem nya pärlan. Mamma och pappa åker och hämtar den åt oss och lämnar den här hemma hos Gustav. Det blir första gången han får se vår nya bil, haha.... Hoppas han blir nöjd.

I söndags la vi ut vår gamla volvo i tron att ingen människa i hela Sverige skulle vilja ha den. Det var fel kan man säga. Och man kan också säga att jag ALDRIG kommer att sälja en bil på blocket någonsin mer. I alla fall inte som det visade sig nu, för billigt. Två minuter efter vi hade lagt ut den började folk att ringa. Som galningar. Från Göteborg, Malmö, norra Skåne, Ronneby, Vetlanda osv... Plus att det mailades och smsades. En ringde och höjde budet men eftersom han inte kunde komma samma dag såldes den till en annan. En ringde från Malmö och tyckte absolut att jag skulle säga till killen som var på väg att den var såld. Han skulle sätta sig i bilen och köra från Malmö direkt. För vår gamla skruttbil? Som inte ens är besiktigad. Och som läcker olja, bla bla..... Hur som helst så var jag helt slut av alla dessa människor som ringde. Men nu är den såld. Gutt. Och nästa gång vi ska sälja en bil på blocket har Hasse lovat att göra det :o)

Vi har för första gången kommit ihåg tranan. Eller Gustav hörde det på nyheterna rättare sagt. Så nu har vi infört den traditionen i vår familj.

I morgon är det fredag. Guttans!

Ha det gott!

Inga kommentarer: