lördag 3 oktober 2009

Mys med helg..

Trots att jag är "ledig" hela dagarna är det ändå nåt visst med att det är helg. Hela familjen är ledig. Den här helgen blir nog väldigt lugn. Enda planen är att Melle och Lucas ska leka och busa lite. Får se om det blir här eller på Öland.

Igår åt Gustav och jag kräftor. Supergott. Ludvig (som hade sin första namnsdag och allt) var dock inte på sitt bästa humör när vi skulle äta, var nog magknip och hunger samtidigt. Gustav var då väldigt gullig och skalade kräftor till mig som jag fick medan jag ammade. Vilken lyx!! :o)
Igår hade Gustav sin sista dag på sin praktik. Han har trivts superbra på sitt dagis. Och redan efter andra dagen frågade de om de fick ringa in honom som vikarie. Måste vara ett väldigt bra betyg :o). Det är ju också en bekräftelse på att han faktiskt valt rätt. Du är den bästa baby! Puss.

Nu myser Melle och jag framför Pippi. Ludvig snusar så gott under en filt i soffan och Gustav så gott i sin säng. Gott morgonkaffe i koppen. En brasa sprakar i spisen. Bästa bästa....

Ha en underbar helg!

4 kommentarer:

Lovisa sa...

Vad mysigt ni har det och vad roligt att Gustav trivs. Kram kram

Linda sa...

Ja vi myser på för fullt :o). Ja det verkar som han har valt rätt faktiskt. Hur är läget med dig och familjen? Många kramar :o)

Jenny sa...

Det är väl så kräftor ska ätas ;)

Skönt att ni har det bra och så kul att Gustav har hittat "sitt kall".

Här myser vi också för fullt!
Kram
/Jenny

Linda sa...

Exakt :o)

Ja det är skoj att han trivs. Det är ju ett stort steg och lämna trygga Telenor och göra nåt annat.

Vad mysigt :o)Kul att höra av dig. Inte så dumt det här med mammaledighet, eller hur? :o)

Många kramar