onsdag 6 maj 2009

Ledig dag

Vad skönt det är med en ledig dag mitt i veckan. Det gör inte ens nåt att vädret inte är det bästa. Vi fick ju massor med sol och fint väder i helgen. Melle sover just nu, utslagen efter en förmiddag full med bak. Kakor och muffins. När jag sa till Melle att han var så duktig som kunde baka så bra svarade han "Ja, jag kan så mycket" Haha.. Han är för kul.

I lördag så grattade vi Rickard och även syster. Bara så där ett halvår för sent men vad gör det :o). De bjöd på jättegod smörgåstårta från Nabben Rökeri och mormors fantasiskt goda tårta. Vi fick även suverän underhållning av Emelie och hennes kompis Ulrika. De visade oss vad de skulle uppträda med på Ålemsdagen som är på lördag. Vilka brudar!! :o) Synd att jag inte kan kolla, ska jobba :o(.

Efter kalaset åkte vi upp till mamma och pappa för att hämta mer jord. Där hade min morbror ordnat ett alldeles eget kosläpp (iofs av misstag). Det sprang kossor överallt. (Det är ju eg inte kossor eftersom alla är av den manliga sorten men vad spelar det för roll) Jag ringde efter mamma som kom ut och till slut efter lite jagande och motande fick vi in dem där de skulle vara. Melle tyckte det var superroligt förstås och stod och hejade på med gammelmormor medan mamma, Gustav, min morbror och jag jagade kor.

I söndags var vi ute hela dagen och sådde gräs, lite blommor, morötter, sallad, dill och gräslök.

Nu ska jag slappa en stund innan det är dags att väcka Melle.

Hoppas du har det bra på jobbet älsklingen!! Miss u!

Inga kommentarer: