torsdag 8 mars 2012

Hallå!

I morgon är en stor dag. Vår lille Melle fyller hela 5 år. Det är helt otroligt, vart har alla år tagit vägen. Det känns som igår när jag ringde Gustav som var på jobbet från min lägenhet på Stensövägen och sa att jag är gravid, vi ska ha barn. Och Gustav svarade vi får prata om det här efter jobbet la på luren (typ). Hahaha... Och nu fyller Melle fem år. Holy shit!

Veckan har varit bra. Gustav kämpar på med sitt finger och åker till doktorn titt som tätt för att få det omlagt. I morgon är det dags igen, hoppas allt ser bra ut då.

Och jag har ju jobbat hela veckan. Ska väl inte ta i allt för mycket eftersom det är en dag kvar. Men det ser lovande ut. Underbart! När jag loggade in på FK härom kvällen för att begära fp kom det upp en "varningsruta" som berättade att nu har vi passerat 60 vabdagar för Ludde. Har man vabbat mycket då?! Och vad händer nu? Jag tror inte Ludde tänker sluta bli  sjuk bara för att vi kommit upp i ett visst antal dagar. Och även om det skulle vara fantastisk så tror jag inte diabetesen försvinner heller. Men förklaringen jag fick när jag ringde dem var att skillnaden blev att nu kan ingen annan vara hemma och ta hand om Ludde och samtidigt få ersättning. Men eftersom det inte är något vi utnyttjat tidigare så kändes det helt ok.

Nu ska jag städa vidare lite här... Och sedan blir det sängen! Guttans!

Till sist vill jag bara säga att jag är så otroligt glad för dig bästa Millan kram på dig "sysstra mi"

Godnatt!

Inga kommentarer: