fredag 4 september 2009

Kan du ge upp nångång??????

Snälla du, Nadja eller vad faan du heter. Kan du sluta besöka min blogg ungefär 10 ggr per dag? Tror du inte jag kan se hur många ggr du gör det? Den "fina" kommentar du lämnade senast ang min son kommer från samma IP-adress som din senaste kommentar där du skriver att föräldrar som jag borde få spö. Lägg din energi någon annanstans snälla!!!

Och PÅ GRUND AV DIG kommer jag stänga bloggen för allmänheten. Nöjd eller? Så varken du eller andra störda människor som du är så orolig för kan se det oanständiga innehåll som finns på den här bloggen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

helst sjukt att folk är så jävla sjuka i huvudet!! Tycker inte alls du ska stänga din blogg, ni har en sund och bra syn på barnen och barnsuppfostran! massa kramar Jessica

Lovisa Folkesson sa...

Men vad är det för en hemsk människa som terrorisera dig. Du som är världens snällaste och bästa mamma. Hoppas allt är bra med er! Kram Lovisa

Daniel sa...

Hemfridsbrott borde även gälla "kommenterande på blogg"... Vad trött man blir på idioter, vilken vacker plats världen hade varit om alla hade sunt förnuft!