söndag 26 oktober 2008

Söndag

Vårt underbara lilla charmtroll.....



Ännu en helg har svischat förbi. Idag har vi bla köpt en pall pellets, alltid lika skönt när det är gjort. Det var extra tungt att konka på de där säckarna idag. Vet inte om det är gårdagen som satt sina spår :o) (trots att det blev en lugn Lilla Puben kväll) När säckarna var på plats i källaren åkte vi och hämtade Melle som var hos mormor och morfar. Innan vi lämnade Melle där fick han testa att köra en JÄTTESTOR lastbil. Det var tufft men lite otäckt!

Nu ikväll kom farmor och farfar förbi till Melles stora glädje. Han spelade pajas hela kvällen och gjorde sig till :o). Farmor och farfar hade med sig två fina tröjor som han provade väldigt malligt. Så fort han fick på sig den ena sa han Andess Andess.... Det var faktiskt lite Anders över dem.. Snygga!

Igår jobbade Gustav. Melle och jag räfsade löv och gjorde biffar. När Gustav kom hem var det dags för myskväll med Linda på Lilla P. Där var det lika trevligt, gott och mysigt som vanligt.

I morgon är det 6timmarsdag på jobbet. Gutt med govecka! Och efter jobbet är det dags för en väldigt efterlängtad massage. Ska bli SÅ skönt.


Familjen



Inga kommentarer: