torsdag 23 april 2009

snart helg

Så jäkla gutt det är när solen skiner. Det finns inget mysigare än de första dagarna på våren när det verkligen är varmt i luften och massor med sol. Å så gott!!

Gustav och Melle har varit lediga idag, vilken lyx. De hade varit så duktiga och bytt olja i gräsklipparn vilken Melle och jag testade nu ikväll. Premiär med den alltså :o).

Gustav har varit värsta trädgårdskillen och planterat om alla pelargoner som har övervintrat på vinden. Tyvärr tror jag inte att de klarade vintern så bra där uppe. Det har varit alldeles för kallt, tråkigt :o(. Men, vi ska ge dem lite tid till så kanske kanske det kommer nåt litet grönt blad. Vi har beställt en stor bok om pelargoner så vi får väl försöka läsa på och ta bättre hand om dem till nästa vinter.

I morgon är det fredag! tjohooo... Då ska vi bowla med jobbet. Ska bli skoj faktiskt. Melle ska sova hos farmis och farfis.

På lördag är det kalas för lillkusse Edith som fyllt ett år. Stora tjejen!

På söndag ska vi till Ängsbackens handelsträdgård med mamma och pappa. Det ska bli mys! Känns som det kommer bli en riktig trädgårdshelg, hoppas på det i alla fall.

Nu ska jag snart sova.....

Godnatt

Inga kommentarer: