fredag 6 juni 2008

puh.....



Vad jobbigt det är att vara ensamstående med två barn och en hund :o). Skojar lite... Men det visst känns det att ta hand om en stor och en liten kille alldeles själv hela tiden. Undra hur trötta Gustav och jag ska vara efter två veckor :o).

Det som hänt sen sist jag skrev är att Gustav och jag tillbringade hela torsdagen sjukhus. Först var vi på Lindsdals vårdcentral en liten sväng. Han blev genast ivägskickad till röntgen. När det var klart fick vi bege oss till akuten där vi tillbringade flera timmar.

Det visade sig att nåt litet ben var av i foten och i och med det blev Gustav sjukskriven i tre veckor. Han lyckades dock tjata sig till att slippa gips.

Idag har Melle och jag tagit premiärtur med cykel och barncykelsadel. Det gick ganska bra till slut trot att hjälmen var ett rikigt ABER tyckte Melle. Men efter en stund tog intresset för cykelturen över så då var det ganska mysigt i alla fall.

I morgon ska vi åka till farmis och farfis. Det ska bli jättekul. Och Melle ska nog sova över där utan mamma och pappa. Det blir spännande.

Nu ska vi gå ner till den handikappade pappan som ligger och kollar på friidrott....

Vi älskar dig!!! Puss och kram bästa pappan och mannen i världen.

Inga kommentarer: